Lidt om mig Linda Lewalski

Mit navn er Linda Lewalski. Jeg bor på Nørrebro.

Efter jeg har være ansat indenfor det ofentlige i 25 år, hvor jeg har arbejdet med børn, unge og voksne, følte jeg, at jeg stille og roligt begyndte at miste mit drive til mit arbejde, som jeg tidligere var rigtig glad for. Jeg begyndte også at føle mig lidt ensom på jobbet, selvom det var de samme rammer og kollegaer, som jeg havde haft igennem flere år. Jeg følte mig ikke tilfreds, og jeg begyndte at stille mig selv spørgsmålet, om jeg nu også kunne se mig selv i dette job, indtil jeg blev pensioneret – det kunne jeg ikke, men jeg vidste heller ikke, hvad jeg ellers skulle arbejde med.

Jeg har altid haft en interesse og nysgerrighed for sammenhængen mellem krop og psyke, og yogaen har været en stor del af mit liv i de sidste 11 år, så jeg havde måske en ide om, at det godt måtte være i den retning, uden at vide det mere specifikt

En ganske almindelig dag, hvor jeg var på facebook, så jeg en annonce om at blive kropsterapeut. Jeg havde nærmest ikke læst annoncen færdig, før jeg vidste, at det var det, som jeg skulle. Hele min krop fortalte mig det. Jeg følte mig høj i dagene efter, og inden længe havde jeg underskrevet papirerne til uddannelsen. Jeg sagde mit job op og begyndte på uddannelsen hos Totum.

Igennem uddannelsen, hvor jeg har arbejdet med det fysiske, psykiske og mentale, er det gået op for mig, hvor meget krop og psyke hænger sammen. Jeg har haft stor hjælp fra kropsterapien til at få min egen krop i balance og få genskabt kroppens flow, sideløbende med, at jeg selv begyndte at give behandlinger.

I dag behandler jeg i min egen klinik på Nørrebro , hvor jeg møder mine klienter med det de kommer med, og det kan være forskelligt fra gang til gang. Jeg har klienter, som kommer gentagne gange i korte eller længere forløb, og klienter, som kommer med en specifik problematik, som måske kun kræver 1-2 behandlinger. Jeg arbejder indfølende med kroppen for at løsne de spændinger og traumer, der måtte findes. Jeg prioriterer, at klienten får en god

og tillidsvækkende oplevelse med fokus på netop deres problematik, som både kan være af fysisk eller psykisk karakter.

Udover mine behandlinger underviser jeg hos Totum – Skolen for Kropterapi og desuden har jeg en masterclass-overbygning fra Totum.